Raw-vegan este un stil de alimentație care implică consumul exclusiv de alimente neprocesate termic, neîncălzite, de origine vegetală.

Alimentaţia “raw-vegană” derivă din alimentația vegană. Mai exact, alimentația vegană, care nu conține nimic de origine animală (de post) este şi “raw”, adică neprelucrată termic (până în 39˚C).

10 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ALEGI UN PROGRAM RAW-VEGAN

Preparatele raw-vegane nu sunt preparate termic, ceea ce înseamnă că fiinţa ta va beneficia din plin de tot ceea ce Natura a pus în ingredientele folosite la bucătărit.

Iată, în continuare, câteva beneficii ale alimentaţiei raw-vegane:

 • Bogată în nutrienți: alimentele neprocesate și neîncălzite conțin o cantitate mare de vitamine, minerale, antioxidanți și enzime esențiale pentru o sănătate optimă.
 • Scăderea în greutate: o dietă raw-vegană poate fi bogată în fibre și săracă în grăsimi săturate și calorii, ceea ce poate ajuta la pierderea în greutate.
 • Susținerea sistemului imunitar: alimentele raw-vegane sunt bogate în antioxidanți și substanțe nutritive care ajută la combaterea inflamațiilor și susținerea sistemului imunitar.
 • Reducerea riscului de boli de inimă: o dietă raw-vegană poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol și a tensiunii arteriale, astfel reducând riscul de boli de inimă.
 • Susținerea sănătății sistemului digestiv: alimentele crude și neprocesate sunt bogate în fibre și ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos.
 • Combaterea inflamațiilor: o alimentație bogată în alimente neprocesate și neîncălzite poate ajuta la combaterea inflamațiilor din corp.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: o dietă raw-vegană poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit, prin eliminarea alimentelor procesate și a zahărului rafinat.
 • Reducerea riscului de diabet: alimentele raw-vegane sunt bogate în carbohidrați complecși și fibre, ceea ce poate ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge în limitele normale.
 • Sustenabilitate: o dietă raw-vegană poate fi sustenabilă și prietenoasă cu mediul, datorită faptului că are un impact mai mic asupra resurselor naturale.
 • Varietate: alimentația raw-vegană poate fi diversă și plină de culoare, oferind o varietate de gusturi și texturi, de la fructe și legume proaspete la nuci și semințe.

 

SAVUREAZĂ DIN PLIN

Beneficiezi de un meniu savuros, variat, cu combinații îndrăznețe, delicios și plin de savoare, special ca tu să ai o experiență cât mai încântătoare și eficientă.

Ai parte de:

– Un meniu delicios, în sistem abonament, de 5 zile (luni-vineri)

– Livrare zilnică, inclusă în preţ, gratuită în Brașov, asigurată de noi, în toate zilele de abonament. Asta înseamnă că mâncarea sosește, proaspătă, acolo unde eşti.

MENIU COMPLET

Programul „5 zile raw-vegan” îți asigură meniul pentru întreaga zi:

 • Mic dejun
 • Prânz (supă raw/rece, fel principal, pâinici)
 • Cină
 • Băutură

Programul “5 zile raw-vegan” este livrat strict în perioada menţionată şi nu poate fi fragmentat sau reprogramat în alte zile decât cele anunțate.

CUM COMANZI

Comandă online (click pe opțiunea de mai jos) sau sună-ne la 07 55544555.

5 zile raw-vegan

Abonament de 5 (l-v), sau 6 zile (l-s). Meniu exclusiv raw-vegan, complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

LIVRĂRI

Livrăm, cu drag, între 12.00 – 14.00.

Nu se percepe taxă de livrare în oraşul Braşov (nu este inclusă zona metropolitană – Noua, Săcele, Stupini etc).
Pentru alte zone se va stabili o taxă de livrare în funcţie de distanţa parcursă.

Timpii de livrare pot varia, în funcție de numărul comenzilor primite până în momentul plasării comenzii tale.

Poţi verifica oricând situația comenzii la 07 55544555

CE ZICI DE MINUNĂȚIILE ĂSTEA?!?

ImunoVegan | program pentru susținerea imunității

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program pentru susținerea imunității, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

KiloMinus | program coerent de slăbit

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program coerent de slăbit, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

A T E N Ț I E!
Solicitarea unui abonament
„5 zile raw-vegan” reprezintă acordul tău în respectarea următoarelor reguli:
 1. Alegi în mod voluntar să ţii acest regim şi participi pe propria răspundere.
 2. ai citit TOATE informaţiile furnizate pe aceasta pagină cât şi în linkurile din această pagină şi eşti de acord cu ele.
 3. Îţi asumi întreaga responsabilitate în cazul apariţiei oricăror efecte secundare conexe cu acest regim.
 4. Ne-ai adus la cunoștință, ÎN SCRIS (sms, mesaj text, e-mail), până cel târziu în data începerii regimului, de orice intoleranță, afecțiune, intervenție chirurgicală (în special pe tubul digestiv!) pe care o ai. În cazul neanunţării vreuneia dintre ele, se va considera implicit. că nu este cazul pentru oricare dintre situațiile enumerate mai sus, la acest punct.
 5. în cazul în care întrerupi regimul, eşti de acord cu faptul că suma achitată nu se returnează, INDIFERENT de ziua în care alegi să întrerupi regimul. Abonamentul „5 zile raw-vegan” sau zilele rămase din abonament nu pot fi convertite într-o altă formă de abonament oferită de restaurantul Vegasmo.
 6. Restaurantul Vegasmo îşi asumă DOAR prepararea şi livrarea preparatelor de regim conform orarului stabilit. Meniul are ca şi ingrediente, preparate exclusive raw-vegane (fără materii prime de origine animală), fără zahăr, neprocesate termic.
 7. Îți exprimi acordul ca datele furnizate prin intermediul acestui program (nume, adresă, număr telefon etc) să fie utilizate pentru înregistrarea, procesarea şi livrarea comenzii tale.
Abonamentul Vegasmo pentru regimul „5 zile raw-vegan”, nu are scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afecţiuni. În cazul existenţei unor problem de sănătate vă rugăm să vă adresaţi medicului specialist.