14-23 mai 2024 | editia 67

Regimurile puse la punct de George Ohsawa sunt în număr de şapte şi se bazează pe o dietă vegetariană bazată pe principiile macrobiotice, care promovează alimente integrale, organice, echilibrate energetic (yin și yang), adaptate la regiunea în care trăiești.
Regimul exclude alimentele procesate, produsele de origine animală, zahărul alb și făina albă, înlocuindu-le cu cereale integrale, leguminoase, legume, alge, semințe și nuci.
De la regimul nr 1 până la al 7-lea, dieta devine din ce în ce mai restrictivă.
Ceea ce este cunoscut ca și “Regimul Ohsawa” este de fapt, “Regimul nr 7” al lui George Ohsawa, cel mai restrictiv, compus doar din 4 grâne, sare şi apă.

Ascultă episodul despre Regimul #7 Ohsawa | VITAMINA C podcast

GEORGE OHSAWA | fondatorul

Deși a scris peste 400 de cărți, este celebru pentru cel puțin 2 lucruri: faptul că este promotorul macrobioticii și pentru celebrul “regim ohsawa”, care este, de fapt, al 7-lea in linia regimurilor puse la punct de catre dr. Ohsawa.

Numele său real este Sakurazawa Nyoichi, “George Ohsawa” este, de fapt, un pseudonim, pe care și l-a ales după ce a emigrat în Franșa, acesta fiind o transcriere fonetică, în japoneză, a celebrului răspuns francez “oh ca va”, pentru cazurile în care ești întrebat “cum iți merge”.

Citește aici mai multe despre George Ohsawa.

 

OHSAWA #7 | regimul

Este considerat cel mai drastic regim din cadrul macrobioticii, dar și, probabil, regimul care aduce cel mai mare aport de energie de tip yang în ființă, în cel mai scurt timp  (doar 10 zile).

Avand in vedere ca majoritatea hranei consumate de omul modern este de natura yin, cu o incidenta majora asupra deteriorarii starii de sanatate datorata acumularii excesive a acestui tip de energie, tinerea a macar 2 regimuri #7 Ohsawa pe an devine o necesitate.

Regimul consta in consumarea, timp de 10 zile, doar a cateva ingrediente: grau, mei, hrisca, orez, sare, impreuna cu apa si foc.

Citește 10 motive pentru care ar fi minunat să ții un regim Ohsawa.

 

ABONAMENTUL DE REGIM OHSAWA

Pentru ca stim ca timpul tau este pretios, pentru ca stim ca regimul Ohsawa nu este tocmai usor de tinut si pentru ca avem experienta necesara in domeniu, ne-am gandit sa te ajutam si sa-ti bucatarim noi, cu drag, toata hrana necesara pe toata durata regimului.

Împreuna cu alti omeni frumosi am dus la bun sfarsit cateva runde de regim ohsawa, in peste 6 ani de zile, in aproape 70 de regimuri.

Un adevarat record national!

Citește 10 secrete pentru reușită, în Regimul Ohsawa.

Ce spun abonații noștri de la regimul Ohsawa?

ȚI-AM PREGĂTIT

– un abonament de 10 zile de regim Ohsawa

– ridicare din restaurant sau livrare zilnica, asigurata de noi, in toate cele 10 zile (fără weekend!). Asta inseamna ca mancarea vine acolo unde esti.

 

ABONAMENTE | variante

– varianta 1 | abonament complet, ridicat din restaurant –  650 lei

mic dejun + prânz + cină = 65 lei/zi (contine: mic dejun, supa, fel principal, cina, pâinci)

– varianta 2 | abonament complet, livrat –  700 lei

mic dejun +prânz + cină = 70 lei/zi (contine: mic dejun, supă, fel principal, cină, pâinici)

PLATA

Abonamentul se face pentru toate cele 10 zilele.

Se achita minim 50% in momentul confirmarii abonamentului si 50% înainte de ziua primei livrări.

În cazul neachitării complete a abonamentului până în prima zi a livrării. abonamentul se anulează.

 

LIVRAREA

Dacă ai ales un abonament cu livrare, este zilnica, nu se percepe altă taxă de livrare în oraşul Braşov.

Nu este inclusă zona metropolitană – Noua, Săcele, Stupini, precum și Ghimbav, Cristian, Vulcan sau Râșnov. Se va stabili o taxă de livrare în funcţie de distanţa parcursă.

Timpii de livrare pot varia, în funcție de numărul total al abonamentelor.

Poti verifica oricand situația abonamentului tau la 0744.201.401

Urmărește emisiunea despre Regimul #7 Ohsawa, cu Ionuț COSTIN și Dr. Cătălin LUCA, la Canal 33 Romania

CUM TE ABONEZI

  • Atentie! locurile sunt limitate!

Folosește una dintre următoarele modalități:

– sună la 0744.201.401 (12-17.00),

– online (click pe una dintre opțiunile de mai sus).

  • ATENȚIE! Ultima zi de înscriere este 13 mai 2024, ora 10:00.
 Aici găsești mai multe informații despre regim și efectele sale asupra ființei umane.

CE ZICI DE MINUNĂȚIILE ĂSTEA?!?

5 zile raw-vegan

Abonament de 5 (l-v), sau 6 zile (l-s). Meniu exclusiv raw-vegan, complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

ImunoVegan | program pentru susținerea imunității

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program pentru susținerea imunității, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

KiloMinus | program coerent de slăbit

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program coerent de slăbit, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

A T E N Ț I E!
Solicitarea unui abonament Ohsawa reprezintă acordul tău în respectarea urmatoarelor reguli:
1. alegi in mod voluntar sa tii acest regim si participi pe propria raspundere.
2. ai citit TOATE informatiile furnizate pe aceasta pagina cat si in linkurile din aceasta pagina si esti de acord cu ele.
3. iti asumi intreaga responsabilitate in cazul aparitiei oricaror efecte secundare conexe cu acest regim (simptome sevraj lipsa consum cafea, detoxifiere, dureri de cap, greturi, varsaturi, senzatii de ameteala etc)
4. ne-ai adus la cunoștință, ÎN SCRIS (sms, mesaj text, e-mail), pănă cel târziu în data începerii regimului, de orice intoleranță, afecțiune, intervenție chirurgicală (în special pe tubul digestiv!) pe care o ai. În cazul neanuțării vreuneia dintre ele, se va considera implicit. că nu este cazul pentru oricare dintre situațiile enumerate mai sus, la acest punct.
5. in cazul in care intrerupi regimul, esti de acord cu faptul ca suma achitata nu se returneaza, INDIFERENT de ziua in care alegi sa intrerupi regimul. Abonamentul de regim ohsawa sau zilele ramase din abonamentul ohsawa, nu pot fi convertite intr-o alta forma de abonament oferita de restaurantul Vegasmo.
6. restaurantul Vegasmo isi asuma DOAR prepararea si livrarea preparatelor de regim conform orarului stabilit si a formei de abonament achitata. Meniul are ca si ingrediente unice, exclusive: grau, mei, hrisca, orez, sare si apa.
Ingredientele sunt inmuiate, fierte sau/si prajite, iar preparatele se prezinta sub forma de painici, terciuri/creme, paste, „bob fiert” si supe.
7. Va exprimați acordul ca datele furnizate prin intermediul acestui program (nume, adresă, număr telefon etc) să fie utilizate pentru înregistrarea, procesarea şi livrarea comenzii dvs.
Regimul nr 7 Ohsawa si, implicit, abonamentul Vegasmo pentru acest regim, nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni.
În cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.