Meniuri

MENIUL A LA CARTE

Delicii proaspete, fără compromisuri.

Descoperă gustul autentic și sănătos al unei experiențe culinare vegane, savurată pe-ndelete, în restaurantul nostru! O simfonie de opțiuni delicioase, preparate cu ingrediente proaspete și naturale, fără niciun produs de origine animală. Folosim doar ingrediente sănătoase și pure, fără glutamat și alte chimicale nocive.

MENIUL ZILEI

Preparat în aceeași zi. Zi de zi.

Imaginează-te savurând preparatele noastre proaspete, pregătite cu atenție și pasiune, din cele mai fine ingrediente exclusiv vegetale. Fiecare fel de mâncare este conceput cu atenție, bucătărit cu drag, multă pasiune și pricepere.

MENIUL ABONAMENTE

Prospețime zilnică! Acasă sau la birou.

Experimentează plăcerea unui meniu variat și delicios, fără niciun produs de origine animală, glutamat sau alte chimicale nocive. Fiecare masă este gândită să ofere o nutriție echilibrată și savoare autentică, pregătită cu ingrediente proaspete și naturale. Cu abonamentul nostru vegan, ai acces la opțiuni culinare sănătoase și delicioase în fiecare zi, fără efort suplimentar. Începe călătoria ta către o viață sănătoasă, plină de energie, cu abonamentul nostru vegan!

Descoperă un gând care te scoate din rând!
Emisiune radio susținută de Vegasmo și holistica.ro