Ai putea crede că o cură de slăbit este o dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Este parţial adevărat. Poți pierde kilograme printr-un plan alimentar adecvat sau poţi adopta o strategie, care implică şi schimbarea obiceiurilor alimentare, reducerea caloriilor consumate, creșterea activității fizice şi multe conştientizări.

Arthritis & Rheumatology, este un jurnal oficial al Colegiului American de Reumatologie, o publicație peer-review – revizuită de oameni de știință și clinicieni din domeniu.

Un important studiu publicat în această revistă, realizat pe adulți supraponderali și obezi, cu osteoartrită a genunchiului, a arătat că pierderea fiecărui kilogram din greutatea corporală a dus la scăderea presiunii exercitate asupra genunchiului cu echivalentul presiunii a patru kilograme corp.

Un stil de viață sedentar, stresul, alimentația bogată în dulciuri și grăsimi, programul de lucru cu ore prelungite la birou, pe scaun sau statul în casă toată ziua, duc la creșterea în greutate și la acumularea de centimetri nemiloși în talie. O dată cu venirea verii, acest lucru devine o provocare majoră, deoarece vrem să arătăm bine în hainele noastre de vară. Este important să fim conștienți de aceste chestiuni și să luăm măsuri pentru a ne menține sănătoși și în formă.

TALIA SUBȚIRE, CU O DIETĂ DELICIOASĂ VEGANĂ SE ȚINE

Profită din plin de beneficiile minunate ale programului KiloMinus.

Doi nutriţionişti şi chefi, atestaţi ANC, şi-au pus toată priceperea și experiența în conceperea programului KiloMinus, o dietă plină de savoare, menită să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.

 

DIFERENȚA PE CARE O FACE KILOMINUS

Programul de slăbit KiloMinus îmbină atât noțiuni din Nutriție cât și principii seculare din Ayurveda, pentru a spori efectul de reducere în greutate a întregului program.

Un alt element inedit este utilizarea diferitelor forme de macerare a plantelor de leac, pe care le-am utilizat în alcătuirea smoothie-urilor din program. Creșterea diurezei este un efect direct, normal, al acestor reţete.

KiloMinus este conceput de către 2 tehnicieni nutriționiști, cu o experiență de peste 5 ani în domeniul Nutriției și 18 ani de Ayurveda.

 

SAVUREAZĂ DIN PLIN

Beneficiezi de un meniu de maxim 1.300 kcal/zi, cu combinații îndrăznețe, delicios și plin de savoare, special ca tu să ai o experiență cât mai încântătoare și eficientă.

 

AI PARTE DE

– un meniu delicios, de maxim 1.300kcal/zi, în sistem abonament, de 5 zile (luni-vineri) sau 6 zile (luni – sâmbătă)

– flexibilitate, poți comanda meniul și doar pe una, două sau câte zile vrei.

– livrare zilnică, inclusă în preţ, gratuită în Brașov, asigurată de noi, în toate zilele de abonament. Asta înseamnă că mâncarea sosește, proaspătă, acolo unde eşti.

 

MENIU COMPLET

Ți-am pregătit un meniu pentru întreaga zi:

 • Băutură 1
 • Prânz (supă caldă, fel principal)
 • Băutură 2
 • Cină

ABONAMENTE

– Varianta 1 | abonament complet 5 zile (luni – vineri) | 525 lei

– Varianta 2 | abonament complet 6 zile (luni – sâmbătă) | 630 lei

– Varianta 3 | 1 zi (se comandă cu 1 zi înainte) | 115 lei

Meniul/zi conține băutură 1 bogată în vitamine și minerale (conține macerat de plante medicinale) + supă + fel principal + băutură 2 bogată în vitamine și minerale (conține macerat de plante medicinale)+ cină

CUM COMANZI

Comandă online (click pe opțiunea de mai jos) sau suna-ne la 07 55544555.

KiloMinus | program coerent de slăbit

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program coerent de slăbit, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

LIVRĂRI

Livrăm, cu drag, între 12.00 – 14.00

Nu se percepe taxă de livrare în oraşul Braşov (nu este inclusă zona metropolitană – Noua, Săcele, Stupini etc).
Pentru alte zone se va stabili o taxă de livrare în funcţie de distanţa parcursă.

Timpii de livrare pot varia, în funcție de numărul comenzilor primite până în momentul plasării comenzii tale.

Poţi verifica oricând situația comenzii la 07 55544555

CE ZICI DE MINUNĂȚIILE ĂSTEA?!?

5 zile raw-vegan

Abonament de 5 (l-v), sau 6 zile (l-s). Meniu exclusiv raw-vegan, complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

ImunoVegan | program pentru susținerea imunității

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program pentru susținerea imunității, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

A T E N Ț I E!
Solicitarea unui abonament KiloMinus reprezintă acordul tău în respectarea urmatoarelor reguli:
 1. alegi in mod voluntar sa tii acest regim si participi pe propria raspundere.
 2. ai citit TOATE informatiile furnizate pe aceasta pagina cat si in linkurile din aceasta pagina si esti de acord cu ele.
 3. iti asumi intreaga responsabilitate in cazul aparitiei oricaror efecte secundare conexe cu acest regim (simptome sevraj lipsa consum cafea sau zahăr, detoxifiere, dureri de cap, greturi, varsaturi, senzatii de ameteala etc)
 4. ne-ai adus la cunoștință, ÎN SCRIS (sms, mesaj text, e-mail), pănă cel târziu în data începerii regimului, de orice intoleranță, afecțiune, intervenție chirurgicală (în special pe tubul digestiv!) pe care o ai. În cazul neanuțării vreuneia dintre ele, se va considera implicit. că nu este cazul pentru oricare dintre situațiile enumerate mai sus, la acest punct.
 5. in cazul in care intrerupi regimul, esti de acord cu faptul ca suma achitata nu se returneaza, INDIFERENT de ziua in care alegi sa intrerupi regimul. Abonamentul de regim KiloMinus sau zilele ramase din abonament nu pot fi convertite intr-o alta forma de abonament oferita de restaurantul Vegasmo.
 6. restaurantul Vegasmo isi asuma DOAR prepararea si livrarea preparatelor de regim conform orarului stabilit si a formei de abonament achitată. Meniul are ca si ingrediente, preparate exclusive vegane (fără matrii prime de origine animală), fără zahăr.
 7.  Îți exprimi acordul ca datele furnizate prin intermediul acestui program (nume, adresă, număr telefon etc) să fie utilizate pentru înregistrarea, procesarea şi livrarea comenzii tale.
Abonamentul Vegasmo pentru regimul KiloMinus, nu are scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. În cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.