Despre noi

Din drag de oameni, asta ne-a mânat mereu, în aventura asta nebună, frumoasă, onestă și gustoasă, numită Vegasmo. În tot ceea ce facem, ne gândim la tine și ne întrebăm cum putem să te facem parte din povestea noastră, cea plină de pasiune şi savoare.

Suntem atenți și alegem, cu drag, ingrediente cât mai curate, de calitate. Rezultatul este un preparat curat, gustos și sănătos, pe care îl poți savura pe îndelete, cu încredere.

Zero compromisuri. Ăsta este unul dintre crezurile noastre, atunci când este vorba despre delicioasele preparate Vegasmo. Ştim cum este să întrebi ospătarul dacă preparatul conţine sau nu ingrediente pe care nu le-ai dori nici în crema de pantofi, de aceea te asigurăm că nu prăjim preparatele şi nu folosim glutamat, zahăr rafinat, conservanţi şi coloranţi artificiali etc.

Pasiunea dă tracțiunea

Am lansat „rawdia„, cel mai mare restaurant raw & vegan de la acea dată, din Brașov. A fost locul în care am crescut, am învățat și am reușit să ne urmăm pasiunea pentru gătit curat. Situat în centrul istoric, rawdia a fost mai mult decât un restaurant, aici s-au ținut și o mulțime de evenimente, menite să ne ajute să ne transformăm.

Ionuţ Costin a participat și a fost selecționat la „Chefi la cuțite” în sezonul 5. A câştigat faimosul cuțit, surprinzându-i pe Chefi cu sărmăluțe raw-vegane. A fost o experiență deosebită, în cadrul căreia a cunoscut mulți Chefi talentați și a învățat o sumedenie de lucruri noi.

Tot în acest an, am lansat „Regimul #7 Ohsawa„, cu care am reușit să realizăm un adevărat record naţional – peste 60 de ediții încheiate cu succes. În prezent, acest program se derulează în continuare la Vegasmo.

A fost „Anul Marelui DA”, spus de Ştefania în fața ofițerului Stării Civile, ceea ce a dus la „Nunta Vegană a Anului”. Astfel Ştefania și Ionuț au devenit nu doar asociați în afaceri ci și coechipieri în Viață. Pentru eveniment, Ştefania a bucătărit personal candy bar-ul și tortul mirilor.

Pe 21 aprilie, am lansat 2 proiecte culinare noi. Primul este Vegasmo, un restaurant vegan şi plant-based în toată regula. Meniul conține atât preparate proprii cât şi burgerii vegani de la Burgasmo, cel de-al doilea proiect. Amândouă sunt deja 2 povești de succes care se scriu cu pasiune și drag de oameni în continuare.

„Omul înțelept se hrănește înțelept”

Ștefania și Ionuț COSTIN
DSPR Semnatura

Iubești hrana sănătoasă?

Dar noutățile fierbinți?

Fii primul care află despre cele mai noi delicii din meniul nostru și cele mai recente oferte și evenimente.