TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Bun venit pe pagina de Termeni și Condiții a restaurantului Vegasmo!

Acești termeni și condiții reglementează utilizarea site-ului și a serviciilor noastre oferite prin intermediul site-ului. Vă rugăm să citiți acești termeni cu atenție înainte de a utiliza site-ul nostru.

Aceste Condiții de utilizare care includ, de asemenea Politica de confidențialitate și Politica de cookie-uri, stabilesc termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor oferite de SC Holistica Foods SRL. Făcând clic pe „Accept”, în cazul cookie-urilor, sau prin utilizarea oricăruia dintre serviciile oferite de compania noastră, confirmați faptul că ați citit, înțeles și că sunteţi de acord cu acești termini atât în nume propriu, cât și în numele oricărei persoane sau entități pentru care utilizați serviciile noastre.

Putem schimba acești termeni și condiții în orice moment, prin postarea de actualizări pe site-ul nostru. Îți recomandăm să verifici periodic termenii și condițiile de utilizare a serviciilor noastre, pentru orice actualizări care pot să apară. În cazul neacceptării Termenilor și Condiţiilor de utilizare, îți recomandăm încetarea utilizării serviciilor oferite de către compania noastră.

 

Aceşti “Termeni și Condiții” de utilizare au fost actualizați în data de 11 mai 2023.

 

 1. ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile stipulate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, nu utilizați site-ul nostru web și serviciile pe care compania noastră le oferă.

 

 1. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului nostru web (inclusiv, fără a se limita la, text, grafică, imagini, sunete, clipuri video, mărci comerciale și logo-uri) sunt deținute de HOLISTICA FOODS SRL sau de către furnizori noștri terți de conținut. Nu aveți permisiunea de a reproduce, modifica, distribui sau utiliza în orice alt mod conținutul site-ului nostru web fără acordul nostru prealabil obținut în scris.

 

 1. DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate

 

 1. DISPOZITII GENERALE

Site-ul vegasmo.ro apartine SC Holistica Foods SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Săcele, jud. Brașov, Str Valea Largp, nr.5, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Brașov cu numar de ordine J08/144/2016, CUI: 35482646.
Informatiile conținute in acest site sunt protejate de reglementarile romanesti si/sau internationale.

Prezentii termeni si conditii se refera la site-ul vegasmo.ro si se adreseaza, sunt aplicabile si sunt obligatorii oricarei persoane (denumita in continuare si „utilizatorul” sau „cumparatorul” sau „clientul”) care acceseaza acest site.

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri, dumneavoastra (utilizatorul) sunteti de acord cu si acceptati sa fiti legati de si sa vi se aplice toti termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, care au valoare contractuala si se vor aplica ca si un contract intre dumneavoastra (utilizatorul) si SC Holistica Foods SRL. Daca nu sunteti de acord cu, daca nu doriti sa respectati in totalitate, daca nu intelegeti sau daca nu doriti sa fiti tinut(i) de termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, va rugam sa nu utilizati in nici un fel si in nici un mod acest site precum și niciunul dintre serviciile oferite de compania noastră prin intermediul său.

Prezentii termeni si conditii stabilesc termenii si conditiile de accesare si utilizare a site-ului vegasmo.ro precum si termenii si conditiile generale de achizitionare a bunurilor și serviciilor care sunt prezentate pe site.

 

 1. PRODUSELE OFERITE

Produsele pot fi comandate si achizitionate prin adaugarea in cos, completarea formularului de comanda, selectarea metodei de plata si achitarea acestora.

In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si nasterea in sarcina SC Holistica Foods SRL. a obligatiei de rezervare a acestora.

 

Prezentarea produselor pe website
Toate materialele de informare prezentate pe Site au un caracter de referință și nu reprezintă informații exacte despre proprietățile și caracteristicile Produselor, inclusiv culoarea, dimensiunea și forma. În cazul în care Clientul are neclarități cu privire la proprietățile și caracteristicile Produselor, trebuie să contacteze un operator înainte de a plasa comanda, acesta neavând dreptul să ridice obiecțiuni în legătură cu acest aspect, în măsura în care nu uzitează de această procedură prealabilă.

 

 1. PRETUL

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, nu contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxa de timbru verde, costurile de transport, de livrare sau taxele postale care vor fi suportate de utilizator.
Pretul pentru produsele comandate si alte taxe aferente (cand este cazul) sunt cele afisate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteti comanda dumneavoastra. Periodic, acestea pot suferi schimbari. Schimbarile vor afecta doar comenzile viitoare, nu si pe cele deja acceptate si confirmate.
Depunem toate eforturile pentru ca pretul de pe website sa fie corect si complet. Totusi, daca am mentionat gresit pretul unui produs pe website, nu suntem obligati sa va furnizam acel produs la pretul mentionat gresit – cu conditia sa va notificam eroarea inainte de acceptarea comenzii dumneavoastra. Intr-un asemenea caz, veti putea decide daca doriti sau nu sa comandati produsul la pretul corect. Daca nu doriti, va vom restitui integral orice plata incasata deja, in cel mult 7 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat ca nu doriti produsul la pretul corect.

 

 1. COMANDA

Comanda reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre SC HOLISTICA FOODS SRL si utilizator prin care utilizatorul transmite SC HOLISTICA FOODS , prin intermediul site-ului vegasmo.ro, intentia sa de a achizitiona bunuri de pe site.

 

Plasarea comenzii
Comanda prin intermediul website-ului nostru presupune urmatorii pasi:
• Selectarea produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi;
• Click pe butonul „Plateste” – unde apare o lista a cumparaturilor dumneavoastra, pretul si costul livrarii;
• Click pe butonul „Plateste” – unde vi se cere sa alegeti adresa de facturare si cea de livrare;
• Click pe butonul „Pasul urmator” – unde vi se cere sa alegeti metoda de plata; tot aici veti putea folosi un cod de discount si/sau un cod de „Card Cadou”, in cazul in care ati intrat in posesia vreunuia, pentru a va diminua valoarea de plata;
• Transmiterea comenzii catre noi;
De asemenea, puteti plasa o comanda de produse si telefonic – oferind operatorului nostru datele necesare pentru a va deschide (in numele dumneavoastra) un cont de utilizator, inclusiv o adresa valida de e-mail prin intermediul careia sa se poata realiza acceptarea comenzii dumneavoastra si confirmarea ei.
Trebuie sa va asigurati ca detaliile comenzii dumneavoastra sau orice alte informatii pe care ni le oferiti sunt corecte. Pe parcursul procesului de comanda, inainte de a plasa comanda, puteti verifica, modifica si corecta eventuale erori ce ar putea aparea, inclusiv sa revizuiti lista produselor comandate – utilizand functia „schimba” si/sau apasand butonul „Inapoi” din browser-ul de Internet sau indicand modificarile catre operatorul nostru (in cazul comenzii prin telefon). Ne rezervam dreptul de a efectua verificari si de a va solicita date suplimentare inainte de a va accepta comanda.

 

Confirmarea comenzii
Dupa ce ati plasat o comanda pe website, va vom trimite un e-mail de confirmare si de acceptare a comenzii. Abia in acel moment, va exista un contract intre dumneavoastra si noi.
Dupa ce ati plasat o comanda prin telefon, va vom trimite un e-mail de confirmare cu un sumar al comenzii telefonice si acceptarea ei. Acceptarea comenzii si, respectiv, existenta unui contract intre dumneavoastra si noi este implicita si probata de inregistrarea convorbirii telefonice.
Contractul implica obligatia dumneavoastra de a ne plati produsele comandate. Va incurajam sa pastrati e-mail-ul prin care va acceptam comanda si va confirmam incheierea contractului. Daca nu inceteaza potrivit legii, contractul va dura pana la livrarea si plata integrala a tuturor produselor comandate.

 

Onorarea comenzii
Onorarea oricarei comenzi de catre noi e conditionata de disponibilitatea produselor comandate. Daca un produs comandat e momentan indisponibil, va vom anunta inainte de acceptarea comenzii; iar daca ne comunicati ca nu doriti sa asteptati pana devine disponibil, vom face aranjamentele necesare pentru a va restitui integral orice suma incasata deja, in termen de 2 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat decizia dumneavoastra.
SC HOLISTICA FOODS SRL va livra bunurile pentru care s-a achitat pretul acestora, la adresa de livrare indicata de utilizator, intr-un termen rezonabil de la data comandarii acestora si achitarii pretului acestora, in cazul in care utilizatorul a optat pentru plata online, sub conditia ca datele furnizate de acesta, sunt corecte, complete si adevarate, utilizatorul fiind responsabil in exclusivitate ca toate datele furnizate sa fie corecte, complete si adevarate, SC HOLISTICA FOODS SRL fiind exonerata de orice raspundere in aceste cazuri. Prin finalizarea comenzii utilizatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va suporta consecintele acestor erori (ex. Intarzierea sau trimiterea gresita a comenzii, etc).

 

 1. REZERVĂRI

Pentru a efectua o rezervare la restaurantul nostru, vă rugăm să utilizați sistemul nostru de rezervare online sau să ne contactați prin e-mail (eat[at]vegasmo.ro) sau telefon (+40 755 544 555).

Vă rugăm să reconfirmați rezervarea cu cel puțin 1 oră înainte de data și ora programate pentru a evita pierderea rezervării.

Dacă întârziați mai mult de 15 minute față de ora programată, ne rezervăm dreptul de a oferi masa dumneavoastră altor clienți și vom percepe o taxă de rezervare neonorată de 75 RON..

 

 1. CONDIȚII DE ANULARE A REZERVĂRII ȘI COMENZII

În cazul în care trebuie să anulați o rezervare, vă rugăm să ne informați cu cel puțin 1 oră înainte de data și ora programate pentru rezervarea dumneavoastră.

În cazul anulării în mai puțin de 1 oră, ne rezervăm dreptul de a vă percepe o taxă de anulare echivalentă cu 75 RON.

Comenzile de produse plasate prin intermediul site-ului web, e-mail sau telefonic, pot fi anulate telefonic (+40 755 544 555) in maxim 10 minute de la plasarea comenzii.

Datorită naturii perisabile a produselor, după livrarea lor, produsele comandate nu pot fi returnate furnizorului în nicio situație.

 

 1. MENIUL ȘI PLATA

Abaterea acceptată a gramajului este de maxium +/- 5%.

Meniul nostru poate fi supus unor modificări minore de la o zi la alta, în funcție de disponibilitatea și prospețimea ingredientelor. Meniul este publicat pe site-ul web, modificarea acestuia se realizează fără niciun fel de notificare prealabilă. Ocazional, este posibil să anunțăm în mod explicit, diferitele modificări ale meniului, atăt ăe site-ul web cît și pe conturile noastre de social media.

 

În cazul servirii mesei sau a ridicării produselor in/din restaurantul Vegasmo, plata se face prin numerar sau prin card bancar (procesatorul de plati cu cardul este Banca Transilvania). Nu acceptăm plăți cu cecuri.

Plata trebuie efectuată la sfârșitul mesei.

În cazul în care sunteți nemulțumit de experiența dumneavoastră culinară, vă rugăm să ne informați imediat pentru a putea remedia situația. Nu vom oferi rambursări pentru mesele deja consumate.

 

În cazul website-ului, plata se face prin card bancar (procesatorul de plati online este mobilPay)

Tranzactiile pe website-ul nostru se efectueaza in lei. Daca alegeti sa platiti prin card bancar, este posibil ca banca care a emis cardul dumneavoastra sa perceapa comisioane suplimentare, in functie de contractul dumneavoastra cu banca emitenta a cardului. Eventualele comisioane aditionale percepute de catre banca emitenta a cardului nu sunt vizibile in momentul tranzactiei efectuate la noi pe website pentru ca nu tin de noi sau de partenerul nostru prin intermediul caruia se proceseaza platile efectuate cu cardul bancar.

SC HOLISTICA FOODS SRL nu stocheaza detalii referitoare la cardul dumneavpastră si la platile pe care le faceti online prin intermediul website-ului nostru. Acestea sunt folosite de mobilPay (firma partenera pentru procesarea securizata a platilor). Va recomandam sa cititi mai multe privind acest aspect in Politica de Confidentialitate.

 

 1. LIVRARE

Livrarea se face între orele 12:00 si 15:00 de Luni până Vineri. Timpul de livrare este cuprins între 30 – 90 minute, in functie de zona de livrare. Nu livrăm în zilele de Sâmbătă și Duminică.

Livrarea va fi efectuata la adresa specificata la plasarea comenzii.

Pentru livrari in zona limitrofa a orasului Brașov se percepe cost de transport (20 lei). Consultați condițiile de livrare din pagina de Livrări înainte de a plasa comanda dumneavoastră.

 

 1. GARANTIA

Potrivit legii, nu beneficiati de garantie in cazul produselor alimentare (alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe si legume, etc.);

 

 1. RISCURI ȘI DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA BUNURILOR

Deveniti proprietarul produselor comandate numai dupa efectuarea integrala a platii pretului. Pana la acel moment, se considera ca pastrati produsele in custodie pentru noi.
Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor va este transferat in momentul in care produsele va sunt livrate dumeavoastra, sau unei persoane desemnate de catre dumeavoastra (alta decat curierul).

 

 1. CONȚINUTUL POSTAT DE DUMNEAVOASTRĂ

In mod obisnuit, aveti posibilitatea sa scrieti comentarii la produsele de pe website si la articolele de pe blog-ul asociat website-ului, inclusiv sa folositi trimiteri (share) si aprecieri (like) prin intermediul retelelor de socializare.
Dar, oricand va permitem incarcarea de continut pe website, trebuie sa va asigurati ca acel continut este corect, nu induce in eroare, nu incalca dispozitiile legale si/sau drepturile unor terti. De asemenea, continutul dumeavoastra nu poate fi defaimator, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, amenintator, hartuitor, neadecvat si nu poate incalca confidentialitatea sau intimitatea altei persoane.
Ne rezervam dreptul sa suspendam, sa modificam sau sa stergem orice continut – fara notificare – daca acesta reprezinta obiectul unei plangeri, daca a fost comisa o fapta penala, daca avem motive sa credem ca incalca acesti Termeni și Condiții, daca astfel de masuri sunt necesare pentru a ne proteja pe noi sau pe alte persoane sau daca ni se solicita prin lege sau de catre o autoritate competenta. In acest caz, nu trebuie sa incercati sa republicati sau sa retrimiteti continutul respectiv.

 

 1. DISPOZITII COMUNE

SC HOLISTICA FOODS isi rezerva dreptul de refuza si/sau a anula si/sau denunta unilateral si/sau inceta, prin anuntarea (notificarea) utilizatorului in cont si/sau pe email si/sau pe SMS, si fara indeplinirea vreunei alte formalitati prealabile si fara nici o procedura judiciara sau extrajudiciara, orice comenzi si/sau achizitionari si/sau contracte/conventii, pentru produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori, sau care, din cauza unor erori prezinta informatii si/sau preturi eronate/derizorii (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator diligent) si/sau pe care din motive independente de vointa sau controlul nu le mai poate vinde si/sau livra si/sau asigura utilizatorului, dupa caz si/sau in legatura cu care utilizatorul nu si-a indeplinit in mod corespunzator obligatiile.

Fara a afecta alte drepturi, SC HOLISTICA FOODS poate refuza orice Comanda efectuata de catre Cumparator, si va putea anunta (notifica) utilizatorul in cont si/sau pe email si/sau pe telefon despre acest lucru, in oricare din urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea tranzactiei de catre emitentul cardului utiizatorului;
 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • datele furnizate de utilizator sunt incomplete si/sau incorecte;
 • livrari esuate anterior catre utilizator;
 • activitatea utilizatorului poate produce daune SC HOLISTICA FOODS sau partenerilor acesteia;
 • exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata;
 • exista macar un caz anterior de neplata a comenzii.

In cazul in care utilizatorul a achitat pretul produselor pentru oricare dintre situațiile mentionate mai sus in cadrul prezentei sectiuni, plata va fi returnata de catre SC HOLISTICA FOODS, orice alta raspundere fiind exclusa.

Dorim sa rezolvam amiabil orice neintelegere ce poate interveni intre noi si dumeavoastra privind acesti Termeni și Condiții dar, daca nu putem ajunge la o rezolvare amiabila, litigiul va fi solutionat de instanta competenta din Brașov.
Nu putem garanta ca website-ul va functiona mereu neintrerupt sau fara erori. Avem dreptul sa suspendam website-ul pentru reparatii, mentenanta, imbunatatire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fara o notificare si fara angajarea raspunderii.
Nu ne asumam raspunderea pentru neindeplinirea sau indeplinirea cu intarziere a vreunei dintre obligatiile noastre fata de dumeavoastra, daca aceasta este cauzata de circumstante ce nu tin de controlul nostru (inclusiv disfunctionalitati ale sistemelor de telecomunicatie ale tertilor).

Nu suntem responsabili pentru obiectele personale pierdute sau furate în restaurantul nostru.

Vă rugăm să fiți conștienți de orice alergii sau intoleranțe alimentare și să ne informați în avans pentru a putea adapta meniul la nevoile dumneavoastră. Necomunicarea alergiilor dumneavoastră către personalul care vă servește la masa presupune exonerarea SC HOLISTICA FOODS SRL de orice fel de responsabilitate care decurge din acest fapt.

 

Reclamatii
Daca aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati. Intentionam sa solutionam intern o eventuala reclamatie in termen de 10 zile (cu exceptia cazului in care legea ne impune un alt termen), urmand sa va informam cu privire la decizia luata.
De asemenea, va puteti adresa autoritatilor publice corespunzatoare.

 

 1. DISPOZITII DIVERSE

Accesarea si/sau utilizarea site-ului si/sau si exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau achizitionarea oricaror bunuri, nu ofera utilizatorului si nu va fi interpretata in sensul transmiterii sau conferirii vreunui drept catre utilizator cu privire la informatiile pe care le acceseaza si/sau utilizeaza.

Toate drepturile asupra site-ului si continutului acestui site (denumit in continuare „continutul”), incluzand fara limitare drepturile de autor sau marcile, sunt proprietatea SC HOLISTICA FOODS SRL sau apartin altor proprietari de continut si prin prezentii termeni si conditii nu se acorda utilizatorului nici un drept de a utiliza vreo marca sau alt logo sau alt tip de continut, indiferent de natura acestuia, care se regaseste pe site. In consecinta este necesara obtinerea acordului scris al SC HOLISTICA FOODS SRL si a proprietarului de continut pentru utilizarea oricarui continut de pe site-ul nostru – vegasmo.ro. In cazul in care continutul apartine altor proprietari de continut SC HOLISTICA FOODS SRL nu este responsabila in nici un fel si in nici un mod pentru acest continut si utilizatorul isi asuma faptul ca este posibil ca SC HOLISTICA FOODS SRL sa nu fi facut nici o verificare cu privire la continut.

In masura maxima permisa de reglementarile legale in vigoare, SC HOLISTICA FOODS SRL nu poate garanta ca poate asigura tot timpul si in toate cazurile confidentialitatea comunicatiilor prin intermediul acestui site; Comunicatiile prin internet nu sunt sigure si de aceea SC HOLISTICA FOODS SRL nu isi asuma nici o culpa si nu accepta nici o responsabilitate, de nici un fel, pentru continutul, deplinatatea si exactitatea informatiilor continute in comunicare prin internet si nici pentru vreo paguba, de orice fel, cauzata de virusi. De asemenea,SC HOLISTICA FOODS SRL nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi sau de alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi si nu accepta nici o responsabilitate pentru acestea.SC HOLISTICA FOODS SRL nu garanteaza ca informatia de pe site nu poate avea erori sau lipsuri, dar va depune toate diligentele pentru a corecta erorile sau lipsurile dupa ce SC HOLISTICA FOODS SRL ia la cunostinta despre acestea.

SC HOLISTICA FOODS SRL nu poate garanta furnizarea neintrerupta a site-ului.SC HOLISTICA FOODS SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise din partea SC HOLISTICA FOODS SRL sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Informatiile incluse pe site au caracter informativ iar utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC HOLISTICA FOODS SRL fiind exonerata de orice raspundere.

Informatiile continute in site nu pot fi copiate, descarcate, modificate, transferate, distribuite, republicate, reproduse sau transmise, in orice forma si/sau prin orice mijloace, total si/sau partial, fara acordul prealabil scris al SC HOLISTICA FOODS SRL.

SC HOLISTICA FOODS SRL isi rezerva dreptul, la discretia sa, sa limiteze sau sa inceteze accesul total si/sau partial la site si/sau la continutul aflat pe site, fara preaviz sau alte obligatii.

Utilizatorii pot face/trimite comentarii, review-uri, rating-uri si orice alte comunicari, sugestii, intrebari sau informatii (toate si oricare denumite in continuare si “informatiile”), daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, ofensator, jignitor, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu SC HOLISTICA FOODS SRL, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

 

Utilizatorii trebuie sa se asigure ca informatiile introduse de ei:

 1. sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 2. nu fac referire direct sau indirect la alte produse si/sau persone ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
 3. nu contin materiale de natura publicitara.

 

Inscrierea de informatii se poate face de catre utilizatori in sectiunile corespunzatoare fiecarui tip de informatii.
In cazul in care oricare din informatii nu respecta cele anterior mentionate, SC HOLISTICA FOODS SRL are dreptul sa le elimine fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile si, in limita permisa de reflemnetarile legale in vigoare, sa dezactiveze contul respectivului utilizator.
In momentul inregistrarii unei anumite informatii utilizatorul acorda SC HOLISTICA FOODS SRL o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si da dreptulSC HOLISTICA FOODS SRL de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acea informatie.

Acest site foloseste asa numitele cookies. Cookie -urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, stocate de catre browserul pe care il folositi pentru a avea o experienta mai buna de navigare pe Internet. Aceste fisere permit site-urilor web sa retina si sa pastreze informatii utile despre preferintele utilizatorului. Cookie-urile folosite de site nu solicita informatii cu caracter personal si nici nu identifica personal utilizatorii de internet. Prin setarile facute in browserul cu care navigati pe Internet, puteti permite lansarea sau blocarea cookie-urilor. Mai multe detalii se regasesc in Politica de Cookies.

SC HOLISTICA FOODS SRL poate utiliza adresele de posta electronica ale utilizatorilor, obtinute cu ocazia accesarii acestui site de catre utilizatori si/sau cu ocazia crearii unui cont pe site si/sau cu ocazia achizitionarii de bunuri si/sau experiente si, in scopul efectuarii de comunicari referitoare la produse sau servicii similare care vor fi prezentate pe site. Utilizatorii au dreptul de a se opune unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial.

SC HOLISTICA FOODS SRL poate trimite orice comunicari si/sau notificari la adresa comunicata de utilizator sau la orice adresa de fax sau email a utilizatorului/comunicata in orice fel de utilizator.

In cazul in care anumiti termeni sau conditii devin inaplicabili aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalti termeni sau conditii, care vor continua sa ramana in vigoare si sa produca efecte juridice ca si cum termeni sau conditiile deveniti inaplicabil ar fi fost nescrisi.

Limitarile sau excluderile oricaror garantii sau raspunderi continute in prezentele termeni si conditii nu afecteaza si nu prejudiciaza drepturile legale ale utilizatorului care este consumator.

 

Prin forta majora se intelege orice eveniment extern si/sau imprejurare externa, independente de vointa partii care invoca forta majora, cu caracter exceptional, absolut invincibil si inevitabil, absolut imprevizibil si de neinlaturat, si care, survenind dupa incheierea contractului, impiedica sau intarzie, total sau partial, indeplinirea obligatiilor izvorand din acest contract. Nu este considerat forta majora un eveniment care, fara a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligatiilor uneia dintre parti. Forta majora trebuie constatata de o autoritate competenta. Forta Majora apara de raspundere partea care o invoca, dar numai in masura si pentru perioada in care partea este impiedicata sau intarziata sa-si execute obligatia din pricina situatiei de forta majora. Fiecare parte va depune toate diligentele pentru a reduce cat mai mult posibil efectele rezultand din forta majora. Partea care invoca forta majora va comunica in scris, celeilalte parti, dovada intervenirii cazului de forta majora, in maxim 5 zile de la aparitia acestuia. Aceeasi procedura si modalitate de notificare se aplica si pentru incetarea situatiei de forta majora.

 

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau experiente si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri si/sau experiente, utilizatorul declara ca are capacitatea sa accepte si sa respecte termenii si conditiile si sa achizitioneze orice bunuri si/sau experiente.

 

 1. ACORDUL DUMNEAVOASTRĂ

Prin accesarea direct a oricărei pagini, navigarea și folosirea serviciilor oferite de catre SC HOLISTICA FOODS SRL prin intermediul website-ului nostru, confirmați că ati luat la cunostinta si recunoasteti in mod expres ca ati citit cu atentie si acceptati acesti Termeni si conditii, in special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecintele retragerii din contractul cu noi, raspunderea noastra si rezolvarea litigiilor si a reclamatiilor.

 

 1. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără a da notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a vedea dacă au fost făcute modificări. Utilizarea continuă a site-ului nostru web după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea dumneavoastră a acestor modificări

 

Aceşti “Termeni și Condiții” de utilizare au fost actualizați în data de 11 mai 2023.