Sistemul imunitar este responsabil de protejarea organismului împotriva agenților patogeni, precum virusurile, bacteriile și ciupercile. El recunoaște acesti agenți patogeni ca fiind străini și urmărește să îi elimine pentru a proteja starea de sănătate și buna funcționare a organismului.

Există două tipuri principale de imunitate, cea dobândită și cea înnăscută.

Putem sa ne umbunatatim imunitatea ăe mai multe cai, precum alimentația sănătoasă, exercițiile fizice regulate, remedii si suplimente naturale. De asemenea este foarte important să evităm obiceiurile nesănătoase.

 

O bună imunitate este una dintre cheile esențiale ale unei sănătăți de invidiat.

O bună imunitate te ferește de „neplăcerile de sezon” și îti este un ajutor de nădejde în orice pandemie.

O bună imunitate este un demers continuu – se dobândește printr-un efort constant, coerent și se păzește „ca pe ochii din cap”.

MAI MULT RĂSFĂȚ

Profită din plin și tu, de beneficiile minunate ale programului ImunoVegan.

Doi nutriţionişti şi chefi, atestaţi ANC, şi-au pus toată priceperea și experiența în conceperea programului ImunoVegan, o dietă plină de savoare, menită să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.

ImunoVegan este un program coerent, de sustinere a imunitatii, prin intermediul unei alimentatii vegane si plant-based, cu ingrediente cat mai curate.

Este  o simfonie a comorilor naturii, de la catina si macese, la dovleac si gutui, ceapa si usturoi, la turmeric, anason, ghimbir si alte mirodenii, cimbrul sau busuiocul, la plante de leac, toate menite sa ne susțină sistemul imunitar.

 

DIFERENȚA PE CARE O FACE IMUNOVEGAN

Programul de susținere a imunității, ImunoVegan, îmbină atât noțiuni din Nutriție cât și principii seculare din Ayurveda, pentru a spori efectul de susținere a imunității, a întregului program.

Un alt element inedit este utilizarea diferitelor forme de macerare a plantelor de leac, pe care le-am utilizat în alcătuirea smoothie-urilor din program.

ImunoVegan este conceput de către 2 tehnicieni nutriționiști, cu o experiență de peste 5 ani în domeniul Nutriției și 18 ani de Ayurveda.

 

SAVUREAZĂ DIN PLIN

Beneficiezi de un meniu savuros, variat, cu combinații îndrăznețe, delicios și plin de savoare, special ca tu să ai o experiență cât mai încântătoare și eficientă.

Ai parte de:

– un meniu delicios, în sistem abonament, de 5 zile (luni-vineri) sau 6 zile (luni – sâmbătă)

– flexibilitate, poți comanda meniul și doar pe una, două sau câte zile vrei.

– livrare zilnică, inclusă în preţ, gratuită în Brașov, asigurată de noi, în toate zilele de abonament. Asta înseamnă că mâncarea sosește, proaspătă, acolo unde eşti.

 

MENIU COMPLET

Programul ImunoVegan asigură meniul pentru întreaga zi:

Mic dejun

Băutură

Prânz (supă caldă, fel principal, pâine)

Cină

ABONAMENTE

– Varianta 1 | abonament complet 5 zile (luni – vineri) | 525 lei

– Varianta 2 | abonament complet 6 zile (luni – sâmbătă) | 630 lei

– Varianta 3 | 1 zi (se comandă cu 1 zi înainte) | 115 lei

Meniul/zi conține: mic dejun + supă + fel principal + băutură + cină

CUM COMANZI

Comandă online (click pe opțiunea de mai jos) sau suna-ne la 07 55544555.

ImunoVegan | program pentru susținerea imunității

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program pentru susținerea imunității, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

LIVRĂRI

Livrăm, cu drag, între 12.00 – 14.00

Nu se percepe taxă de livrare în oraşul Braşov (nu este inclusă zona metropolitană – Noua, Săcele, Stupini etc).
Pentru alte zone se va stabili o taxă de livrare în funcţie de distanţa parcursă.

Timpii de livrare pot varia, în funcție de numărul comenzilor primite până în momentul plasării comenzii tale.

Poţi verifica oricând situația comenzii la 07 55544555

CE ZICI DE MINUNĂȚIILE ĂSTEA?!?

5 zile raw-vegan

Abonament de 5 (l-v), sau 6 zile (l-s). Meniu exclusiv raw-vegan, complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

KiloMinus | program coerent de slăbit

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program coerent de slăbit, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

A T E N Ț I E!
Solicitarea unui abonament ImunoVegan reprezintă acordul tău în respectarea urmatoarelor reguli:
  1. alegi in mod voluntar sa tii acest regim si participi pe propria raspundere.
  2. ai citit TOATE informatiile furnizate pe aceasta pagina cat si in linkurile din aceasta pagina si esti de acord cu ele.
  3. iti asumi intreaga responsabilitate in cazul aparitiei oricaror efecte secundare conexe cu acest regim.
  4. ne-ai adus la cunoștință, ÎN SCRIS (sms, mesaj text, e-mail), pănă cel târziu în data începerii regimului, de orice intoleranță, afecțiune, intervenție chirurgicală (în special pe tubul digestiv!) pe care o ai. În cazul neanuțării vreuneia dintre ele, se va considera implicit. că nu este cazul pentru oricare dintre situațiile enumerate mai sus, la acest punct.
  5. in cazul in care intrerupi regimul, esti de acord cu faptul ca suma achitata nu se returneaza, INDIFERENT de ziua in care alegi sa intrerupi regimul. Abonamentul de regim ImunoVegan sau zilele ramase din abonament nu pot fi convertite intr-o alta forma de abonament oferita de restaurantul Vegasmo.
  6. restaurantul Vegasmo isi asuma DOAR prepararea si livrarea preparatelor de regim conform orarului stabilit si a formei de abonament achitată. Meniul are ca si ingrediente, preparate exclusive vegane (fără matrii prime de origine animală), fără zahăr.
  7. Îți exprimi acordul ca datele furnizate prin intermediul acestui program (nume, adresă, număr telefon etc) să fie utilizate pentru înregistrarea, procesarea şi livrarea comenzii tale.
Abonamentul Vegasmo pentru regimul ImunoVegan, nu are scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. În cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.