DELICIOS, SĂNĂTOS, CONVENABIL ȘI ACCESIBIL.

O opțiune excelentă pentru cei care își doresc un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat, este abonamentul cu mâncare vegană, gătită cu drag și pricepere, din ingrediente vegetale, cât mai curate.

Abonamentul este o modalitate convenabilă și accesibilă de a primi alimente vegane sănătoase și delicioase, livrate direct la ușa ta. Este deosebit de util pentru persoanele preocupate de starea lor de sănătate, pentru cele care au un program încărcat și nu au timp să gătească mâncăruri sănătoase sau care doresc să încerce o varietate de alimente vegane și să fie inspirate pentru a găti mai mult acasă.

De luni până vineri, îţi livrăm cu drag meniul, în intervalul orar ales de tine, fie că eşti la birou sau acasă.

BENEFICII

Promovează un stil de viață sănătos: dieta vegană bazată pe plante poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, cum ar fi scăderea riscului de boli de inimă, diabet și obezitate.

Ingredientele curate și sănătoase: nu folosim ingrediente de origine animală (lapte, brînză, smântână, ouă etc), gelifianți, coloranți și conservanți artificiali, zahăr alb și chimicale de care să știm. Îți garantăm că mănânci preparate pe care le-am savura, cu drag, oricînd și noi!

Asigură o varietate de alimente: vei primi o gamă variată de bucate, precum legume și fructe proaspete, cereale integrale, nuci, semințe, produse de soia și multe altele. Beneficiezi astfel de nutrienți din plin.

Reduce impactul asupra mediului: Produsele alimentare vegane sunt adesea mai puțin poluante și mai puțin costisitoare pentru mediul înconjurător decât cele de origine animală. Prin urmare, un abonament Vegasmo poate fi o modalitate bună prin care să susții reducerea degradării mediului înconjurător.

Sprijină producătorii locali: unele ingrediente pot proveni de la mici producători locali, astfel încât un astfel de abonament poate fi o modalitate excelentă de a sprijini economia locală și de a susține producătorii mici.

Economisești timp și bani: Un abonament este mai convenabil și mai ieftin decât cumpărarea individuală a produselor. În plus, prin abonarea la un astfel de program, vei economisi timpul petrecut în căutarea și cumpărarea individuală a acestor produse, precum și pentru gătirea lor. În plus, nu trebuie să pierzi timp prețios în trafic sau cu cautarea unui loc de parcare.

CE CÂȘTIGI

Abonamentul Vegasmo este cea mai bună alegere, din punct de vedere financiar și al diversității preparatelor:

– Costul zilnic al abonamentului este cu mult sub suma preţurilor din meniu, ale fiecărui preparat, luat individual.

– Este singura formă de livrare, la care ai transportul gratuit, în oraşul Braşov. Nu este inclusă zona metropolitană – Noua, Săcele, Stupini.
Pentru alte zone se va stabili o taxă de livrare în funcţie de distanţa parcursă.

AR MAI TREBUI SĂ ȘTII

– Perioada minimă de abonare este de 5 zile.

– Meniurile se livrează la locaţia dorită, de luni până vineri, între 12.00-14:00
– Comenzile se fac cu o zi înainte, până în ora 20:00, la 07 55544555
– Abonamentul poate începe în orice zi a săptămânii. Dacă vrei să începi de luni, trimite-ne comanda până duminică. Comenzile primite după această oră se vor procesa luni, iar meniul va ajunge la tine începând de marţi.
– Plata se face fie în restaurant (cash sau card), cash la prima livrare sau prin transfer bancar, pentru toată perioada.
– Meniul este anunțat pe site, în weekend, pentru săptămâna următoare. Astfel ştii dinainte ce vei savura.
– Dacă apar modificări (adresă de livrare, în una din zile nu ești la locaţie sau ridici meniul din restaurant etc), te rugăm să ne anunţi cu o zi înainte, până în ora 20:00. După această oră, colegii noştri nu mai sunt la birou pentru a opera modificarea, iar meniul va fi livrat după detaliile stabilite anterior.
– Abonamentul îl poți ridica direct de la Vegasmo sau îl livrăm noi, la tine.

– Comenzile se fac la 07 55544555 sau eat [at] vegasmo.ro.

CU CE TE RĂSFEȚI

Consultă aici meniul săptămânal al abonamentelor.

E suficient de savuros, hrănitor şi variat, încât să îţi aducă un zâmbet pe chip şi bucurie în suflet.

CE ZICI DE MINUNĂȚIILE ĂSTEA?!?

5 zile raw-vegan

Abonament de 5 (l-v), sau 6 zile (l-s). Meniu exclusiv raw-vegan, complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

ImunoVegan | program pentru susținerea imunității

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program pentru susținerea imunității, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

KiloMinus | program coerent de slăbit

Abonament de 5 (L-V), 6 (L-S) sau 7 zile (L-D). Program coerent de slăbit, cu meniu complet, pentru întreaga zi. Preparatele nu conțin ingrediente de origine animală (carne, oua, lactate etc) sau zahăr.

Abonamentul Vegasmo nu are scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. În cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.