Catering

Vrei să-ți surprinzi invitații cu petreceri, aniversări sau lansări de poveste? Sau, poate pur și simplu vrei să le faci colegilor sau familiei o surpriză minunată? Te gândești cum să-ți hrănești sănătos participanții la un curs sau retreat? Știm că îți place ca totul să fie impecabil, așa că îți oferim serviciul nostru de catering, o sursă inedită de zîmbete și amintiri plăcute, de neuitat.

Fii tu Eroul

care satisface pofta tuturor!

Descoperă experiența culinară rafinată a serviciului nostru de catering vegan! Savurează preparate delicioase și sănătoase, pregătite cu atenție și drag de oameni, din ingrediente vegane proaspete, pentru a satisface toate gusturile.

Alege o abordare cu adevărat conștientă, cu opțiuni variate și creative care îți vor încânta invitații!

Fie că e vorba de o masă de prânz în sala de consiliu, o cină de echipă după program sau o petrecere acasă cu prietenii, experiența completă Vegasmo include burgeri, mini-burgeri, bruschete cu diferite toppinguri, briose cu legume, wrap-uri, dulciuri, torturi raw și multe alte delicii pe care le stabilim împreună.

Tu ne spui ce eveniment ai și numărul de participanți, iar noi te ajutăm să alcătuiești un meniu memorabil, îl bucătărim cu drag și pricepere și îl aducem la locul, data și ora stabilite.

Totul vegan, cu ingrediente naturale, curate, fără chimicale de care să știm.

 

CE ÎȚI OFERIM

CANDY BAR
dulciuri sănătoase
Savurează dulciuri vegane (monoporții), o adevărată explozie de dulce sănătos și de savoare, fără zahăr! Descoperă o varietate impresionantă de delicii curate și sănătoase, pregătite exclusiv din ingrediente natural, vegane. Nu conțin zahăr, ingrediente de origine animală, afânători, întăritori de gust, coloranți și arome artificiale, conservanți, monoglutamat.

O alegere ideală pentru nunți, party-uri, lansări și evenimente.

TORTURI RAW
încântări curate
Bucură-te de delicii fără remușcări cu serviciul nostru de catering de torturi vegane fără zahăr, special concepute pentru a menține nivelul glicemiei sub control. Descoperă o varietate tentantă de arome autentice și texturi rafinate, pregătite cu grijă din ingrediente naturale, pentru a-ți încânta papilele gustative fără a compromisuri pentru sănătate. Evenimente memorabile cer torturi memorabile!

O alegere ideală pentru nunți, aniversări, party-uri, lansări și evenimente.

FINGER FOOD
răsfățuri savuroase
Încântă-ți invitații cu bunătățuri vegane de tip finger food, pregătite cu pasiune și creativitate! Descoperă o varietate tentantă de culori, texture și gusturi delicioase, toate pregătite exclusiv din ingrediente natural, curate. Asigură un eveniment memorabil, cu o gamă diversificată de gustări ușor de savurat și digerat, care vor răspândi bucurie și mulțumire în rândul tuturor participanților!

O alegere ideală pentru aniversări, party-uri, lansări și evenimente.

HAI SĂ VORBIM

SPUNE-NE CU CE TE PUTEM AJUTA

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Subject:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 5 = ?